Virtual Courses Academy

معرفی کلی دوره ها

دوره های مجازی آکادمی ارمگان در بخش های مدیریتی و خدمات مهمان نوازی بصورت فصلی برگزار می شود که در حال حاضر سرفصل های زیر امکان ثبت نام و یا رزرو برای ترم بعدی را دارد. در صورتی که نیاز به توضیحات بیشتری در زمینه دوره ها دارید لطفا با شماره مستقیم بخش آموزش 09198300976 تماس حاصل فرمایید و یا می توانید هم در واتس اپ و هم در تلگرام در ارتباط باشید.

English For Hospitality

دوره English For Hospitality زبان انگلیسی تخصصی در مهمان نوازی (آنلاین)، شامل دو سطح مبتدی و پیشرفته می باشد. 

مدرس دوره: ندا اخلاقی (دانش آموخته کارشناسی رشته گردشگری و کارشناسی ارشد زبان انگلیسی)
اهداف دوره: پرداختن به چهار مهارت اصلی Listening – Writing – Speaking – Reading به صورت تخصصی برای افرادی است که در صنعت مهمان نوازی، هتلداری و رستوران فعالیت می نمایند.
از دیگر اهداف این دوره می توان به:
– توانایی نگارش رزومه
– برقراری ارتباط درست و کارآمد با توجه به جایگاه شغلی افراد متخصص
– توانایی مکالمه و حضور در مصاحبه های تخصصی 
– یادگیری لغات تخصصی 
– نگارش نامه های اداری و ایمیل های سازمانی 
و … اشاره کرد.

– هر یک از دوره ها شامل 12 جلسه دو ساعته که در هر هفته 2 جلسه برگزار خواهد شد. 

ثبت نام کنندگان توجه داشته باشند که قبل از شروع آزمون تعیین سطح به صورت آنلاین انجام خواهد گرفت و با توجه به سطح هر متقاضی در دوره مورد نظر قرار داده می شوند.

دوره آنلاین ONLINE از طریق پلتفرم های آموزشی آنلاین مثل گوگل میت / اسکایپ / زووم و… در دی و بهمن امسال برگزار خواهد شد. (این دوره در حال ثبت نام می باشد)

– لازم به ذکر است در دوره آنلاین به غیر از اخذ مدرک داخلی موسسه ارمگان، در صورتی که علاقه مندان نیاز به اخذ مدرک موسسه استانداردهای ایزو ACS & ICS ایران کانادا باشند، پس از پایان دوره به مرکز صادر کننده معرفی شده و با پرداخت هزینه جداگانه، مدرک تاییدیه گذارندان دوره برایشان صادر شود.

ظرفیت دوره: (نیمه خصوصی سه نفر / عمومی شش نفر)   شروع دوره: 17 اردیبهشت 1403             ظرفیت محدود و الویت در تاریخ ثبت نام می باشد – مهلت ثبت نام: تا 15 اردیبهشت 1403             مبلغ دوره نیمه خصوصی: 5.500.000 تومان / مبلغ دوره عمومی: 3.500.000 تومان

Restaurant Service

دوره Restaurant Service شامل اصول سرویس (پذیرایی و مهمان داری) در رستوران می باشد که در حال حاضر به شکل زیر برگزار میشود.

مدرس دوره: احسان عرب

– دوره آنلاین ONLINE شامل 10 الی 12 جلسه (5 الی 6 هفته) یکروز در هفته از طریق پلتفرم های آموزشی آنلاین مثل گوگل میت / اسکایپ / زون و… در اردییهشت، مرداد، آبان و بهمن امسال برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است یک جلسه پایانی بصورت حضوری خواهد بود تا تکنیک های سرو به شکل حضوری و برای دانشجویان انجام گیرد. (این دوره در حال ثبت نام می باشد)

-گزیده ای از سرفصل های دوره:

         + اهمیت سرویس در رستوران             + انواع سرویس و اصول سرویس

         + روانشناسی سرویس                       + فرآیند سرویس و نحوه سرو در هر مرحله

         + اتیکت در صنعت مهمان نوازی          + نحوه شروع و پایان کار

         + تعریف و مشخصات میزبان               + نحوه برخورد هنگام موارد اضطراری

         + سرو نوشیدنی 

– لازم به ذکر است در دوره آنلاین به غیر از اخذ مدرک داخلی موسسه ارمگان، در صورتی که علاقه مندان نیاز به اخذ مدرک موسسه استانداردهای ایزو ACS & ICS ایران کانادا باشند، پس از پایان دوره به مرکز صادر کننده معرفی شده و با پرداخت هزینه جداگانه، مدرک تاییدیه گذارندان دوره برایشان صادر شود.

شروع دوره: یکشنبه 22 اردیبهشت / مهلت ثبت نام: تا 20 اردیبهشت 

 مبلغ دوره: 7.500.000 تومان (امکان پرداخت اقساطی40٪ + 30٪ + 30٪)

– این دوره مناسب افرادی است که در سطوح شغلی پایه، میانی و یا بالاتر که در هتل، کیترینگ، رستوران و کافه فعالیت میکنند و یا علاقه مند به آشنایی با صنعت خوراک و نوشیدنی میباشند.

Culinary Management

دوره Culinary Management شامل دو بخش مدیریت آشپزخانه و مدیریت رستوران می باشد که به دو روش زیر برگزار میشود:

مدرس دوره: محمدرضا قاسمی

– دوره آفلاین OFF LINE شامل یک پکیج ویدیوهای آموزشی ضبط شده در پلتفرم مجازی شامل 25 ساعت ویدیو کامل از سرفصل های تخصصی مدیریت آشپزخانه و رستوران به همراه جزوه و آزمون پایانی می باشد. پس از پایان دوره مدرک داخلی ارمگان برای شرکت کنندگان صادر خواهد شد. (در حال ثبت نام)

– دوره آنلاین ON LINE شامل 20 تا 24 جلسه (10 تا 12 هفته) یکروز در هفته از طریق پلتفرم های آنلاین آموزشی: گوگل میت / اسکایپ / زون در پاییز امسال (مهرماه) برگزار خواهد شد. افرادی که در این دوره شرکت خواهند کرد دسترسی به دوره آفلاین (ویدیوهای ضبط شده) نیز برایشان امکان پذیر می باشد. در پایان دوره ارایه پروژه “بیزینس مدل” توسط شرکت کنندگان انجام خواهد گرفت و برای اخذ مدرک شرکت در آزمون آنلاین پایان دوره الزامی است. لازم به ذکر است یک جلسه پایانی بصورت حضوری خواهد بود تا بازدید گروهی از محیط صنعتی (هتل/رستوران/کیترینگ) انجام گیرد. (شروع رزرو دوره برای تابستان و پاییز)

– لازم به ذکر است در دوره آنلاین به غیر از اخذ مدرک داخلی موسسه ارمگان، در صورتی که علاقه مندان نیاز به اخذ مدرک فنی حرفه ای و یا موسسه استانداردهای ایزو ACS & ICS ایران کانادا باشند، پس از پایان دوره به مرکز صادر کننده معرفی شده و با پرداخت هزینه جداگانه، مدرک تاییدیه گذارندان دوره برایشان صادر شود.

– کلیه دوره ها (آفلاین و آنلاین) مناسب افرادی است که در سطوح شغلی میانی و یا بالاتر در هتل، کیترینگ، آشپزخانه، رستوران و کافه فعالیت میکنند و یا علاقه مند به آشنایی با صنعت خوراک و نوشیدنی می باشند.

دوره حضوری مدیریت رستوران و آشپزخانه (ظرفیت این دوره تکمیل شده است)

 شروع ثبت نام دوره فشرده حضوری بهار 1403 (زمان برگزاری 1 تا 7 اردیبهشت) تهران-تجریش
به اطلاع می رساند با شروع سال نو خورشیدی 25٪ تخفیف ثبت نام از 14 تا 24 اردیبهشت در نظر گرفته شده است، لازم به ذکر است ظرفیت دوره حضوری محدود بوده و الویت با متقاضیانی است که زودتر ثبت نام نمایند. 

فرم ثبت نام دوره ها

اگر علاقه مند به ثبت نام در این دوره ها هستید وارد بخش زیر شوید.

فیلم معرفی دوره

خلاصه ای از دوره گذشته