ادویه و چاشنی ها
آشنایی با مفهوم طعم سازی و نحوه ساخت طعم های جدید با سلیقه مشتری
*آشنایی و آموزش ساخت انواع مرینیت های مایع، خشک و تکنیک های استفاده از آنها
آشنایی با مواد اولیه ، تجهیزات پخت نحوه آماده سازی، آشنایی با HACCP، اصطلاحات آشپزی
آشنایی با انواع چاقو و نحوه استفاده درست
رسپی های مرسوم آموزش پایه آشپزی
نحوه آماده سازی
روش های پخت
تجهیزات پخت
آشنایی با آرد ها و نشاسته ها
اصول پایه ای نانوایی
میکس کردن و شکل گیری گلوتن
انواع مخمر ها و چگونگی استفاده در نان ها
رسپی های: اسکونز، باگت فرانسوی، سیمیت، دونات و ...
آشنایی با صبحانه های مرسوم
شناخت خمیر های پیتزا
پاستا
تکنیک های فرآوری مربوطه
رسپی های مرسوم مدیترانه ای
اولویت ثبت نام با کسانی هستش که زودتر رزرو می کنند
برای رزرو تور شیراز کلیک کنید