معرفی ارمگان

موسسه ارمگان فعالیت خود را در حوزه خدمات آموزش، مدیریت و اجرا، مشاوره و طراحی کانسپت، خلق ایده   از سال 1384 آغاز کرد و با به روزرسانی اطلاعات تیم اجرایی خود همواره سعی در ارائه مناسب ترین خدمات به مشتریان بوده است. 
ارمگان در طول این سال ها به منظور رفع نیاز فعالین صنعت خوراک و نوشیدنی، گروه های تخصصی را به ساختار خود افزوده است تا بتواند تمامی نیاز های فعالین این صنعت را پوشش دهد.

توانمندی ها

  • ایده پردازی
  • مطالعه و امکان سنجی بازار
  • برنامه ریزی مالی
  • تحلیل موقعیت جغرافیایی
  • طراحی هویت بصری
  • انتخاب محل و برنامه ریزی
  • طراحی منو
  • انتخاب تجهیزات
  • مشاوره طراحی داخلی
  • جذب نیرو و آموزش
  • تدوین برنامه بازاریابی و فروش
  • برگزاری مراسم افتتاحیه
  • اجرای کمپین های تبلیغات و بازاریابی
  • بازآموزی پرسنل

زمینه های مشاوره

  • راه اندازی پروژه ها از آغاز تا پایان و بازدید های دوره ای در تمام طول فعالیت
  • راه اندازی پروژه های نیمه کاره
  • بازبینی پروژه های نیمه کاره
  • بازبینی پروژه های ناموفق
  • کنترل کیفی و نظارت دوره ای
  • ارائه راه حل های بازاریابی 360 درجه و پارتیزانی
  • بازسازی هویت برند
  • به روزرسانی اطلاعات و آموزش پرسنل
  • ارائه ایده در قالب تولید محصولات جذبی

ساختار ارمگان​ ERMAGAAN

ارمگان آکادمی

ارمگان آکادمی بیش از 18 سال تجربه در زمینه آموزش و تربیت علاقه مندان به فعالیت در صنعت خوراک و نوشیدنی ایران دارد و یکی از ارکان اصلی گروه تخصصی ارمگان است.

تا سال 1400 ارمگان آکادمی سالیانه بیش از 400 نفر هنرجویان دوره تخصصی را در رشته های آشپزی/نانوایی/نوشیدنی/قنادی/مدیریت و … آموزش داده و متوسط بیش از 40٪ این افراد وارد بازار کار شده اند.

در سال 1401 رویکرد بخش آکادمی تغییر عمده ای کرد و پلتفرم آموزشی مجازی جایگزین دوره های حضوری شد. از این رو دوره های تخصصی که امکان برگزاری بصورت آنلاین و آفلاین (همانند مدیریت آشپزخانه، مدیریت رستوران، زبان تخصصی و مدیریت منابع و …) را خواهد داشت برگزار می کند.

ارمگان فود سرویس

گروه مجریان “فود سرویس” با اتکا به 20 سال تجربه گذشته خود و آگاهی به استاندارد های جهانی از نخستین مرحله پیش بینی نیازمندی های کسب و کار خوراک و نوشیدنی تا هنگام راه اندازی و حتی پس از آن، کارفرمایان محترم را همراهی می کند.

این رویکرد در برخی از پروژه ها تا چند سال پس از افتتاحیه به شکل کنترل کیفیت و تحقیق و توسعه انجام شده است.

ارمگان هاسپیتالیتی

مشاوره و طراحی کانسپت های صنعت HORECA هتل، رستوران و کافه 

خلق یک رویکرد ماهرانه در مارکت خوراک و نوشیدنی با توجه به زمینه های اجتماعی، اقتصادی، جغرافیایی و فرهنگی در لوکیشن مورد نظر آن کسب و کار، نیازمند بررسی و مطالعه بیش از پیش است.

ما معتقدیم حفظ سرمایه در کسب و کار اولین و مهمترین سود مجموعه است، در ادامه مسیر تولید ثروت است که به توسعه و پیشرفت می انجامد.

ارمگان کریتیو

ایده پردازی و خلاقیت یکی  از مهمترین اقدامات پیش از راه اندازی یک کسب و کار است.

این وظیفه مهم را ارمگان کریتیو در این گروه بر عهده دارد.
 با بیش از 10 سال تجربه در حوزه برندسازی و بازاریابی یکی از بازو های اجرایی گروه ارمگان در توسعه کسب و کار مشتریان این مجموعه است.

برخی از پروژه ها​

  • رستوران دریایی لاوانسی شعبات فود کورت های پالادیوم، جام جم، تیراژه 2 و آرن تهران            آشپزخانه مرکزی رستوران دریایی لاوانسی 
  • مشاوره و راه اندازی و آموزش آشپزخانه خانگی و میهمانی های رستوران شمشیری تهران
  • بهره بردار و راه اندازی رستوران ساریسا تهران
  • راه اندازی و بهره بردار کافه رستوران پنیر تهران
  • راه اندازی رستوران ایرانی زیره تهران
  • راه اندازی و آموزش رستوران ایتالیایی لانجین جزیره کیش
  • تحقیق و توسعه راه اندازی و آموزش و مشاوره مجموعه کافه رستوران گاردن هاوس تهران
  • تحقیق و توسعه راه اندازی و آموزش و مشاوره فودکورت فودلند کیش
  • مشاوره و راه اندازی فود کورت بال مارکت اصفهان
  • راه اندازی و مشاوره و آموزش فست فود فرش لند رشت
  • راه اندازی و مشاوره و آموزش ستوران بین المللی لیدوما تهران
  • بهره بردار، ساخت کانسپت تحقیق و توسعه کارگاه پخت نان و شیرینی ارمگان تهران
  • بهره بردار، ساخت کانسپت تحقیق و توسعه کافه بیکری بان تهران
  • آموزش، راه اندازی و مشاوره کافه رایا تهران
  • ساخت کانسپت، تحقیق و توسعه، راه اندازی کیترینگ ایرانی ترنج  و رستوران عربی خیمه تهران
  • کیترینگ سلامتی و لاغری کالری تهران
  • ساخت کانسپت، بهره بردار، راه اندازی و آموزش رستوران سالسا تهران
  • مشاوره رستوران های زنجیره ای هانی
  • استاندارد سازی هتل هرمز بندرعباس
  • راه اندازی و آموزش کیترینگ پذیرایی پارتی پیکس
  • مشاوره و آموزش کافه بیکری پنزا گرگان
  • راه اندازی، مشاوره و آموزش رستوران حُب تهران
  • راه اندازی، مشاوره و آموزش کافه نارسیس تهران
  • راه اندازی، مشاوره و آموزش مجموعه رستوران های راه ابریشم مجتمع تجاری روشا تهران
  • راه اندازی، مشاوره و آموزش رستوران ریتون
  •  مشاوره، آموزش و تحقیق توسعه مجموعه رستوران هفت خوان شیراز
  • راه اندازی، مشاوره و آموزش مجموعه کافه و رستوران پوپک مشهد 
  • راه اندازی، مشاوره و آموزش کافه شهر کتاب الماس تهران 
  •  مشاوره و آموزش کافه استریت لانژ شیراز
  • مشاوره فست فود گانجی دماوند
  • راه اندازی، مشاوره و آموزش فست فود آراد شهر ری
  • پیتزا تالی مشهد
  •  مشاوره، آموزش  و تحقیق توسعه کافه رستوران بان بندرعباس
  • راه اندازی، مشاوره و آموزش رستوران  و کیترینگ دلی جان تهران
  •  مشاوره، آموزش، تحقیق توسعه، ساخت کانسپت و راه اندازیی، مدیریت پروژه مجموعه رستوران عمارت وکیل یزد (کیترینگ بی سان، سلف سرویس سام، رستوران ساز، رستوران سریر، رستوران سزار و کافه بیکری سالی)
  •  راه اندازی، مشاوره، آموزش، تحقیق توسعه و اجرا  رستوران جنوبی و عربی بُرکه بندرعباس
  • راه اندازی، مشاوره، آموزش روناس شیراز
  • تحقیق و توسعه، مشاوره و آموزش رستوران جو گریل تهران
  • راه اندازی، مشاوره، آموزش و اجرا رستوران عربی ایرانی یاس دبی
  • مشاوره، آموزش، تحقیق توسعه، ساخت کانسپت و راه اندازیی، مدیریت پروژه و اجرا رستوران جنوبی دوستین
  • مشاوره، آموزش، تحقیق توسعه و اجرا کافه ژولپ شیراز
  • تحقیق و توسعه، آموزش هتل زندیه شیراز
  • بهره بردار، مشاوره، آموزش و اجرا رستوران ساووری

توانمند در اجراء

یکی از ویژگی های گروه ارمگان تیم اجرایی و متخصص این گروه است که قابلیت اجرای پروژه های موازی و متفاوت را در نقاط مختلف کشور و خارج از کشور به صورت همزمان دارد.

0
پروژه موفق

این گروه طی سال های فعالیت خود تا کنون 90 پروژه را در سراسر ایران با موفقیت به اتمام رسانیده است که برخی از این پروژه ها خارج از کشور بوده است.

0
پروژه در حال اجرا

همچنین ارمگان در حال حاضر 4 پروژه در حال اجرا دارد که تیم های اجرایی این مجموعه در نقاط مختلف کشور در حال به انجام رساندن آن هستند.